Sample menu:

Ultimile noutati

Profita acum de comanda ta cu doar 50% avans din valoarea produsului

Mai multe detalii aici

1.CE IMI OFERITI PENTRU COMISIONUL PE CARE IL PLATESC?
Ofer servicii de corespondenta si traducere (cu vanzatorul), servicii de intermediere financiara (plata produsului), consultanta in alegerea unui produs/vanzator, o reputatie impecabila, servicii de reprezentare.

2. CE GARANTII AM DACA CUMPAR DE AICI?
Ce garantii ai daca vei cumperi singur? Probabil ai auzit de multe situatii neplacute petrecute in tranzactiile pe internet si nu esti hotarat sa cumperi singur.Eliminati riscul unei fraude(phishing) pe Internet. Daca ati plati dumneavoastra cu prorpiul card, riscati sa aveti parte de "surprize" neasteptate. Cunoastem tertipurile vanzatorilor, te putem sfatui sa renunti la un anunt capcana, putem incerca RECUPERAREA BANILOR daca tranzactia nu se finalizeaza. Vezi si mai jos ce inseamna PAYPAL.

3. CAND TREBUIE SA PLATESC PRODUSUL ?
Pe Ebay regula este: "Trimiti in avans banii pentru produs+transport si abia dupa aceea vanzatorul trimite pachetul". Nu vom pleca niciodata cu banii dumneavoastra fara sa onoram comanda. Transparenta este TOTALA: sunteti martor la propria comanda, va trimitem factura proforma imediat ce comanda se realizeaza.

4. CE ESTE PAYPAL ?
Ebay si PayPal sunt parte din acelasi grup de firme (impreuna cu SKYPE, Rent.com, etc). Cele doua sunt interconectate, si drept urmare PayPal ofera un serviciu extrem de pretios: BUYER PROTECTION PROGRAM. Asta inseamna in cazul tranzactiilor nereusite, PayPal GARANTEAZA sa iti dea banii inapoi in limita a 2.000$. Si este mai mult decat o promisiune; este un fapt real... pana in prezent am recuperat in intregime banii pentru cateva tranzactii in care pachetul s-a pierdut sau vanzatorul si-a inchis contul pe Ebay si a disparut.

5. CAT DUREAZA PANA AJUNGE PACHETUL LA MINE?
Curierii express (Fedex, DHL, UPS, etc.) aduc pachetele in cateva zile 3-5 zile indiferent de destinatie. Dar cum posta nationala (fie ea USPS, Royal Mail, China Post, Posta Romana,etc) este mai ieftina, si durata de livrare este mai mare. Din Europa dureaza aprox 5 zile lucratoare, din US aprox. 10 zile lucratoare, din Australia, China, Hong-Kong, aprox. 14 zile.

6. PLATESC VAMA PENTRU PRODUSELE DIN UE (Anglia, Franta, Germania, etc.)?
NU ! Din UE nu platiti nici un fel de taxe. Pentru produsele din afara UE ce depasesc 45$ se plastesc taxe vamele conform TARIC.

7.DACA PIERD BANII DIN CAUZA VOASTRA SAU A VANZATORULUI?
Recuperarea banilor in cazul unor tranzactii nereusite este GARANTATA 100%. Pentru banii care depusi in cont ai o chitanta, nu sunt bani dati pe strada. In ceea ce il priveste pe vanzator, daca il alegi impreuna cu mine, este putin probabil sa ai o experienta neplacuta. Si oricand, in 45 zile putem cere banii prin PayPal. Am recuperat pana acum de fiecare data banii cand tranzactiile au mers prost.

8. LIVRAREA PRODUSULUI?
Momentan livrarea se face personal si gratuit pentru cei din Bucuresti. Pentru cei din provinicie va rog cereti detalii pe mail sau messenger.